بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
black eyes
 
3bood-boody
 
JOKER
 
black eyed peas
 
MR.D) for ever)
 
roony
 
lover of temoz
 
جون سينا
 
KeMoOo
 
hema
 

المواضيع الأخيرة
» قصة في منتهى الرووووووووووووعة
مارس 11th 2009, 12:29 pm من طرف D&G

» [b]محتاجو جدًا[/b]
فبراير 22nd 2009, 12:25 pm من طرف D&G

» موضوع جديد
فبراير 1st 2009, 1:32 pm من طرف D&G

» صور لاعبين بس مش اى لاعيبة
يناير 31st 2009, 5:34 pm من طرف D&G

» نكت جديدة
يناير 3rd 2009, 12:19 pm من طرف D&G

» جزمة بوش
ديسمبر 17th 2008, 12:57 pm من طرف black eyes

» وزارة التربية و التعليم خبر مهم جدا جدا للاعضاء اللي في الثانوية
ديسمبر 17th 2008, 12:16 pm من طرف black eyes

» فوائد و نصائح و معلومات
ديسمبر 1st 2008, 8:23 pm من طرف KeMoOo

» خبر مهم جدا تعالوا شوفوا بسرعة
نوفمبر 29th 2008, 6:00 pm من طرف الاميرة الحالمة

تصويت
نوفمبر 2018
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

اليومية اليومية


مسلسلات رمضان

اذهب الى الأسفل

مسلسلات رمضان

مُساهمة  JOKER في أغسطس 29th 2008, 11:25 am

انا لحد دلوقتي معرفتش مواعيد تمسليات رمضان فالليعرف يقولنا مثلا زي الدالي الجزء التاني وباب الحارة الجزء 3و الخ.......... اه وفي حلقات بتيجي علي المحور عبارة عن واحد بيعمل مقلب في الممثليين مش عارف هتيجي الساعة كام بس احنا هنساعد بعضينا اول ماتيجلي معلومة هقلكم

و رمضان كريم
avatar
JOKER
Admin
Admin

عدد الرسائل : 190
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 05/07/2008

بطاقة الشخصية
حقول new:
لعب:
1/1  (1/1)

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://newyear.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: مسلسلات رمضان

مُساهمة  KeMoOo في أغسطس 31st 2008, 11:05 pm

1-برنامج :الكنز المفقود
للداعيه: الإسلامي (مصطفى حسني)
الوقت: يوميا في رمضان (الساعة 12 مساء والإعادة 6:30 صباحا)
على قناة: اقرأ
2-برنامج: الفريق
لبعض اشباب و شايات الإسلام
للداعيه:الإسلامي أحمد الشقيري والشاب محمد مدني
الوقت:يوميا
على قناة: اقرأ
3-برنامج :90 دقيقة
للداعيه:الإسلامي معز مسعود مع مقدم البرنامج معتز الدمرداش
الوقت: يوميا
على قناة المحور

وكل سنه وانتوا طيبين
و رمضان كريم
avatar
KeMoOo
عضو
عضو

عدد الرسائل : 92
العمر : 26
تاريخ التسجيل : 05/08/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: مسلسلات رمضان

مُساهمة  KeMoOo في سبتمبر 1st 2008, 3:34 am

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته .........

أول حاجه : كل سنه وانتوا طيبين ورمضان كريم علينا وعليكم

تاني حاجه : أنا عايز أطلب منكم طلب وإن شاء الله هتنفذوه

يا جماعه شهر رمضان مش شهر مسلسلات و فوازير يعني يا جماعه علشان خاطري وقبل خاطري علشان ربنا يا جماعه المسلسلات كلها بتتعاد طول أيام سنه ما حبكش يعني في رمضان إننا نشوفها ،علشان خاطري طنشوها الشهر ده بس ده شهر رمضان أيام بتعدي بسرعة وبعد رمضان أتفرج زي ما أنتوا عايزين يعني لو سمحتوا

وبخصوص كده أنا كاتب أسامي برامج حلوه ومفيده في
avatar
KeMoOo
عضو
عضو

عدد الرسائل : 92
العمر : 26
تاريخ التسجيل : 05/08/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: مسلسلات رمضان

مُساهمة  dark knight في سبتمبر 4th 2008, 12:10 pm

شكرا يا keMoOo على البرامج الجميلة والمفيدة وشكرا مرة تانية
avatar
dark knight
عضو
عضو

عدد الرسائل : 63
العمر : 24
تاريخ التسجيل : 04/09/2008

بطاقة الشخصية
حقول new:
لعب:
1/1  (1/1)

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: مسلسلات رمضان

مُساهمة  KeMoOo في سبتمبر 8th 2008, 8:02 pm



معلش يا جماعة أنا آسف في شوية تعديل في البرامج مره تانيه أنا آسف



1. برنامج : الطريق الصح .

للداعية : معز مسعود .

الوقت : يوميا الساعة18:20 و الإعادة الساعة21:30 بتوقيت السعودية و 17:20 والإعادة الساعة 20:30 بتوقيت مصر.

القناة : المحور



2. برنامج : ققص القرآن .

للداعية : عمرو خالد .

الوقت : يومياً الساعة 23:00 والإعادة الساعة 11:00 بتوقيت السعودية و 22:00 والإعادة الساعة 10:00

بتوقيت مصر .

القناة : الرسالة



3. برنامج : الكنز المفقود .

للداعية : مصطفى حسني .

الوقت : يومياُ الساعة 24:00 والإعادة الساعة 06:00 بتوقيت السعودية و 23:00 والإعادة الساعة 05:00 بتوقيت مصر.

القناة : اقرأ



4. برنامج : خواطر شاب .

للداعية : أحمد الشقيري .

الوقت : يومياً الساعة 19:15 بتوقيت السعودية والساعة 18:15 بتوقيت مصر .

القناة : الرسالة .



5. برنامج : مذكرات سائح .

الوقت : يومياً الساعة 19:30 بتوقيت السعودية والساعة 18:30 بتوقيت مصر .
avatar
KeMoOo
عضو
عضو

عدد الرسائل : 92
العمر : 26
تاريخ التسجيل : 05/08/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى